INSTRUCTIONS

Een chocoladecake is eenvoudig, maar oh zo heerlijk. Je hoeft geen ervaren chef te zijn om dit overheerlijke dessert te maken. Ga zelf aan de slag met onderstaand recept.

 

eenvoudig recept voor chocoladecake

Begin met het voorverwarmen van de oven. Zet hem op de voorverwarmstand op 160 graden Celcius.

Doe de suiker en de boter in een kom. Zorg ervoor dat de boter op kamertemperatuur is. Mix ongeveer 6 minuten. Als alternatief kan je een pollepel gebruiken. Voeg nadien één voor één de eieren toe.

Smelt de fondant chocolade au bain marie. Voeg de gesmolten chocolade langzaam bij het beslag.

Vervolgens zeef je de bloem boven de kom met het beslag. Voeg nadien nog een snuifje zout en het bakpoeder toe. Meng voldoende.

Vul de bakvorm op met het beslag uit de kom. Vergeet niet om de bakvorm in te boteren. Laat de cake ongeveer 50 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

RECEPT RATING

( 1 Rating )

INGREDIENTS